Over mezelf

In 2018 studeerde ik met onderscheiding af als Bachelor in de Podologie aan de Arteveldehogeschool te Gent. Kort daarna startte ik mijn zelfstandige praktijk in Hofstade.

Door het frequent behandelen van personen met diabetes groeide ook de interesse in diabetes en de diabetesvoet. Hierdoor besloot ik om de opleiding tot diabeteseducator te starten. Een jaar later behaalde ik het Postgraduaatdiploma Diabeteseducator.

Naast mijn zelfstandige praktijk te Hofstade kan je mij ook terugvinden als Podoloog – diabeteseducator bij de Diabetes Liga, waar ik regelmatig een artikel (over voet) schrijf en zetel als podoloog in de Commissie Voet.

Mijn visie

Gepassioneerd door mijn eigen beroep streef ik naar goede voetzorg voor jong en oud.

Naast podologische voetverzorging kan je bij mij ook terecht voor podologische zolen, voorafgaand door een biomechanisch onderzoek en ganganalyse.

Zelf zolen dragend weet ik maar al te goed wat een foute voetstand teweeg kan brengen. Niet alleen ter hoogte van de voet, ook ter hoogte van de hogere gelegen keten; de knie, heup en zelfs ter hoogte van de lage rug kunnen problemen opduiken door een foutieve voetstand, waardoor eventuele sportprestaties of dagdagelijkse taken in het gedrang komen.

Zolen zijn uiteraard niet altijd de oplossing. Ik geloof sterk in een multidisciplinaire aanpak. Blijkt dat na een onderzoek en ganganalyse jouw klacht niet voortkomt van een foutieve voetstand, verwijs ik u graag door.